Аптечка для подорожей з дитиноюДаліНе дивлячись на нестабільні погодні умови, весна все-таки не за горами, а починаючи з квітня місяця багато хто вирушає в подорожі до сонця, моря і річному спеці заморських країн. Частково їдуть в Єгипет, частково в Туреччину, а деякі вибирають більш активний відпочинок в Тбілісі, Батумі або Тель-Авіві.
ПершокласникДаліПершокласник - це радість для всієї родини і найперше серйозне випробування для маленької людини. Адже в цей момент максимально формується власне «Я».
Алергічний бронхіт у дітейДаліДуже часто ми чуємо діагноз бронхіт, і відразу уявляємо собі кашляє людини. Причому бронхіт однаково часто зустрічається і у дорослих і дітей. Зазвичай запалення бронхів провокують і бактерії, і віруси, і тільки в разі алергічного бронхіту основними компонентами провокації захворювання є алергени: пил, пилок рослин, слина і шерсть тварин, засоби побутової хімії.
Мігрень у дітей.ДаліГоловний біль у дітей сама часто зустрічається причина звернень батьків до дитячого невролога. Головний біль у дітей може бути в будь-якому віці. Найчастіше дитина стикається з мігренню
Поради мамам.ДаліХарчування - істотний і постійно діючий фактор, який зберігає і зміцнює здоров'я, забезпечує процес зростання і розвитку дитячого організму. Правильне харчування забезпечує гармонію фізичного і нервово-психічного розвитку дитини а також забезпечує адаптацію до несприятливих умов зовнішнього середовища, інфекційних захворювань.
Загальний аналіз крові в педіатрії - дзеркало здоров'я дитини.ДаліСвоєчасне і ефективне лікування будь-якого захворювання завжди залежить від правильно поставленого діагнозу. Будь-яка доросла, звертаючись на прийом до педіатра зі своєю дитиною з приводу хвороби, хоче його якнайшвидшого одужання. З іншого боку - лікаря дуже важливо крім скарг, анамнезу захворювання і об'єктивного стану маленького пацієнта при постановці діагнозу мати дані лабораторних та інструментальних обстежень.
Кисломолочні продукти У ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ РАННЬОГО ВІКУДаліВикористання кисломолочних продуктів в раціоні дітей сприятливо впливає на стан їх здоров'я, і пов'язано це з тими новими властивостями, якими володіють кисломолочні продукти.В раціон дитини з шестимісячного віку крім молока обов'язково вводите кисломолочні продукти: кефір, йогурти, сир. Ці продукти харчування збагачені захисними властивостями шляхом закваски за допомогою біфідобактерій, лактобактерій та інших культур. Саме ці пробіотичні мікроорганізми визначають "функціональні" властивості готового продукту. Відповідно до сучасних вимог кисломолочні продукти повинні містити пробіотичні бактерії вплив на організм яких доведено не тільки для відповідного штаму, а й готового продукту. Бактерії які містяться в кисломолочних продуктах пригнічують ріст патогенної мікрофлори. Живі бактерії стійкі до шлункового соку, харчовим ферментам, лізоциму і в активному стані проходить через усі відділи травного тракту. Кисломолочні продукти беруть участь в синтезі вітамінів В1, В2, В6, Рр, В12, К, фолієвої кислоти.